Nacházíte se zde:   Služby pro gastronomii

Plánování provozu

Plánování

Pro vytvoření moderního, kvalitního a praktického moderního provozu je důležitý nejen výběr správných technologií, ale na začátku nejprve významná poradenská činnost a následná vlastní projekční část. Ve fázi studie spolupracujeme s odborníky v našem oboru, čerpáme z vlastních zkušeností a trendů…



Studie

 

Studie

Před vytvořením studie a dispozičního návrhu se soustředíme na komunikaci s potenciálním zákazníkem, investorem, generálním projektantem, designerem…

  

Celý článek...
 

Dispozice & instalace

 

Ukázka dispozice

Vlastní projekční činnost, vycházející z odsouhlasené studie, probíhá v programech AutoCad, CorelDraw,.. Po dohotovení a odsouhlasení

 

Celý článek...
 

3D návrhy

 

Ukázka 3D návrhu

Pro lepší orientaci a představu vytváříme vlastní 3D vizualizace budoucích profi kuchyní.

 

Celý článek...