Před vytvořením studie a dispozičního návrhu se soustředíme na komunikaci s potenciálním zákazníkem, investorem, generálním projektantem, designerem… Získáme potřebné infromace o myšlence a stylu provozu, o kapacitních požadavcích, o prostoru určeném pro gastro, o předpokládaném rozsahu modernizace, o finanční představě. Teprve po těchto informacích jsme schopni připravit studii budoucího provozu. Naši snahou je představit optimální návrh ušitý na míru budoucího provozu, přijít s vlastní myšlenkou a umět o ní konzultovat se zákazníkem. Naše projekty mají systém, který převážně využívá multifunkčních technologií, které optimalizují pracovní síly, energie a dávají čas pro to podstatné…
Naše společnost má vlastní zázemí pro plánování profi kuchyní… Jde především o naše dlouholeté zkušenosti, které vám přinášíme od studie po 3D návrhy… |