IN-GASTRO NEWS
|
Prosím, klikněte sem, pokud se Vám NEWS nezobrazila korektně. |
|
|
Přátelé,
již jste se seznámili s naším novým přístrojem HoldMaker+.
Jistě Vás potěší možnost podívat se na videa, na nichž práci s tímto přístrojem přiblíží naši mistři kuchaři…
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Náš YouTube kanál: je pro všechny, kteří chtějí ušetřit čas a aniž by metodou pokus—omyl testovali, co kouzelná skřínka zvaná HoldMaker+ umí, raději se hned vrhnou na přípravu pokrmů se značnou úsporou energie a s minimem ztrát na hmotnosti upravovaných surovin.
K dispozici jsou všem desítky našich videí, která ukáží jak na to, ale také tipy na shlédnutí videí některých našich dodavatelů, jejichž techniku dodáváme a servisujeme.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Staročeská kachna: Při konfitování kachničky v HoldMakeru bude vaše ztráta na hmotnosti masa cca 20 % oproti ztrátě 49 %, kterou zaznamenáte, provozujete-li klasickou technologii.
A jak správně kachnu konfitovat v HoldMakeru+? Video je ZDE.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Roastbeaf: Benefity přípravy Roastbeafu jsou zřejmé: Při teplotě 60° C po 14 hodin, ztratíte 15 % hmotnosti, což je polovina ztráty, kterou „pocítíte“, když použijete klasickou přípravu. Původní hmotnost roastbeafu 1,820 kg a po upečení bude maso vážit 1,547 kg. Po dobu přípravy spotřebujete 0,9 kWh.
Původní hmotnost roastbeafu 1,820 kg a po upečení bude maso vážit 1,547 kg. Po dobu přípravy spotřebujete 0,9 kWh.
Naše video s roastbeafem je ZDE.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pomalé pečení vepřové krkovice: Teplota 78° C, doba úpravy 14 hodin. Za syrova maso váží 2,4 kg a po upečení Vám zbude 1,896 kg. Ztráta tedy bude 21 %. Běžně byste však ztratili 40 %.
Spotřeba elektrické energie 1,4 kWh.
Podívejte se také na toto video.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vaření tažení hovězího krku: Za teploty 84° C a po době 14 hodin „získáte“ ztrátu z hmotnosti 25 %, což je o 17 % menší ztráta než při přípravě běžnou technikou.
Za syrova maso váží 2,85 kg a po upečení Vám zbude 2,137 kg.
Spotřeba elektrické energie 1,9 kWh.
Podívejte se také na toto video.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Úprava krůtích prsou à la Sous vide: Teplota 68° C, doba úpravy 12 hodin. Za syrova maso váží 1,6 kg a po upečení Vám zbude 1,376 kg. Ztráta tedy bude 14 %.
Spotřeba elektrické energie 0,8 kWh.
Podívejte se také na toto video.
|
|
|
|
Nemám rád spam stejně jako vy. A tak dělám souhlasný email marketing a posílám emaily jen tomu, kdo chce. Proto se můžete kdykoliv odhlásit kliknutím zde. Dle zákona je toto obchodní sdělení.
|
|
|
|
|