Nacházíte se zde:   In-Gastro

IN-GASTRO News

IN-GASTRO NEWS

Prosím, klikněte sem, pokud se Vám NEWS nezobrazila korektně.
IN-GASTRO s.r.o. Děláme pro Vás profi kuchyně
Tomáš Voborský   in-Gastro s.r.o.
 

Přátelé,
 

již jste se seznámili s naším novým přístrojem HoldMaker+.

Jistě Vás potěší možnost podívat se na videa, na nichž práci s tímto přístrojem přiblíží naši mistři kuchaři…

 

in-Gastro s.r.o.

 

Náš YouTube kanál: je pro všechny, kteří chtějí ušetřit čas a aniž by metodou pokus—omyl testovali, co kouzelná skřínka zvaná HoldMaker+ umí, raději se hned vrhnou na přípravu pokrmů se značnou úsporou energie a s minimem ztrát na hmotnosti upravovaných surovin.

K dispozici jsou všem desítky našich videí, která ukáží jak na to, ale také tipy na shlédnutí videí některých našich dodavatelů, jejichž techniku dodáváme a servisujeme.






 

Staročeská kachna: Při konfitování kachničky v HoldMakeru bude vaše ztráta na hmotnosti masa cca 20 % oproti ztrátě 49 %, kterou zaznamenáte, provozujete-li klasickou technologii.

A jak správně kachnu konfitovat v HoldMakeru+? Video je ZDE.






 

Roastbeaf: Benefity přípravy Roastbeafu jsou zřejmé: Při teplotě 60° C po 14 hodin, ztratíte 15 % hmotnosti, což je polovina ztráty, kterou „pocítíte“, když použijete klasickou přípravu. Původní hmotnost roastbeafu 1,820 kg a po upečení bude maso vážit 1,547 kg. Po dobu přípravy spotřebujete 0,9 kWh.

Původní hmotnost roastbeafu 1,820 kg a po upečení bude maso vážit 1,547 kg. Po dobu přípravy spotřebujete 0,9 kWh.

Naše video s roastbeafem je ZDE.






 

Pomalé pečení vepřové krkovice: Teplota 78° C, doba úpravy 14 hodin. Za syrova maso váží 2,4 kg a po upečení Vám zbude 1,896 kg. Ztráta tedy bude 21 %. Běžně byste však ztratili 40 %.

Spotřeba elektrické energie 1,4 kWh.

Podívejte se také na toto video.






 

 

Vaření tažení hovězího krku: Za teploty 84° C a po době 14 hodin „získáte“ ztrátu z hmotnosti 25 %, což je o 17 % menší ztráta než při přípravě běžnou technikou.

Za syrova maso váží 2,85 kg a po upečení Vám zbude 2,137 kg.

Spotřeba elektrické energie 1,9 kWh.

Podívejte se také na toto video.






 

Úprava krůtích prsou à la Sous vide: Teplota 68° C, doba úpravy 12 hodin. Za syrova maso váží 1,6 kg a po upečení Vám zbude 1,376 kg. Ztráta tedy bude 14 %.

Spotřeba elektrické energie 0,8 kWh.

Podívejte se také na toto video.






 
IN-GASTRO s.r.o. Děláme pro Vás profi kuchyně
IN-GASTRO s.r.o. Děláme pro Vás profi kuchyně

IN-GASTRO s.r.o.

Nová Ves u Chýnova 116, 39156 | Czech Republic

+420 602 112 835 | Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript | www.in-gastro.cz

http://www.facebook.com/ingastrocz - Navštivte nás na Facebooku!



 

Pokud nebude něco na 100 % případně budete mít jakýkoliv nápad, prosím, pošlete mi to na můj mail
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Rádi se poučíme a posuneme se společně dál.
 

IN-GASTRO s.r.o. Děláme pro Vás profi kuchyně

InBlock varné bloky od IN-GASTRO s.r.o. - Děláme pro Vás profi kuchyně
IN-GASTRO s.r.o. Děláme pro Vás profi kuchyně
 

Nemám rád spam stejně jako vy. A tak dělám souhlasný email marketing a posílám emaily jen tomu, kdo chce. Proto se můžete kdykoliv odhlásit kliknutím zde. Dle zákona je toto obchodní sdělení.